Australianpaimenkoirat ry

Kauppa

Tilausohje:

Tuotteet ovat myynnissä vain yhdistyksen jäsenille

• Valitse haluamasi tuotteet, sopiva koko ja määrä.
  • Lähetä kauppaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) em. tilauslista, tilaajan nimi, toimitusosoite ja kysy tilauksen loppusumma. Summa koostuu tuotteiden yhteissummasta sekä todellisesta postituskulusta.
  • Maksa loppusumma tilille FI57 5047 0720 0414 78, viite 202100025 .
  • Lähetä kauppaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) kopio maksukuitista (arkistointinumeron tulee näkyä).

Tuotteita on mahdollista saada toisinaan koiranäyttelyihin toimitettuna, jolloin säästyy postituskuluilta. Kysy tätä mahdollisuutta kaupan sähköpostista tai puhelimitse 050-5612266/Maarit.

Yhdistykseltä on saatavana myös lahjakortteja haluamalleen summalle. Erinomainen lahjaidea aussie-ihmisille!
Yhdistyksen lahjakortin voi käyttää kaupasta tehtävien ostosten lisäksi yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Yhdistyksen tuotteet

Pipo, yksi koko. 11,00€

Materiaali 95% puuvilla 5% elastaani, lycra

Kaksinkertainen 180g / m2 neulos

Pituus 24 cm

Värit: Harmaa, musta, pinkki ja turkoosi.

Canvas -kassi pitkillä kahvoilla. 13,00€

Reilun kaupan puuvilla 100% ekologinen

Mitat: 38 x 40 cm

Paino: 150 g/m2

Värit: Harmaa, musta ja punainen

Termosmuki. 19,00€

Muki on kaksikerroksinen ja siinä on läikkymistä estävä läppä.

Vetoisuus 300 ml.

Materiaali ruostumaton teräs ja PP -muovi.

Käsinpesu suositeltu.

Värit: Hopea, vihreä ja punainen.

Numerolappupidike 10€ ---> 5€

Kaupasta löytyy myös hajakokoja olevia poistotuotteita vanhalla kuvalla esim. T-paitoja, fleeceja ja treenitaskuja sekä autotarroja, hihamerkkejä jne.