Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Jyväskylä 18.11.2000 (Ardiente Diego Armando)

Tulos:
Avo 1/3
Arvostelu:
oikeat mittasuhteet. Riittävän vankka luusto. Runko saisi olla täyteläisempi. Pää vaikuttaa hieman pieneltä. Hyvä ryhti ja ylälinja. erinomaiset takakulmaukset. vahva takaosa. hyvä karva. Hyvä luonne.

Jyväskylä 18.11.2000 (Bayshore Propwash Americana)

Tulos:
Avo 1/1 SA PU1 VSP (CACIB)
Arvostelu:
Yleisvaikutelma erinomainen. Erittäin komea, kaunisturkkinen uros. Oikeat mittasuhteet. täyteläinen runko. Erittäin hyvä pää, mutta kirsun ja huulten pigmentti hieman epätäydellinen. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Kintereet painuvat hieman pihtiin. Kaunis väritys. Miellyttävä luonne. Erittäin näyttävä kokonaisuus.

Jyväskylä 18.11.2000 (Bordetella's Blue For You)

Tulos:
Nuo 1/1 SA PN2
Arvostelu:
Vankka narttu jolla oikeat mittasuhteet. Hieman suippo kuono ja melko korkea otsapenger. Hieman epätäydellinen kirsun pigmentti. täyteläinen rintakehä. vahva takaosa ja hyvä kulmaukset. erittäin vilkas ja innokas. Hieman vispaavat etuliikkeet. Hyvälaatuinen karva. tasaisesti jakautunut väritys.

Jyväskylä 18.11.2000 (Dancing Skies Sunsinger)

Tulos:
Nuo 1/1
Arvostelu:
Hyvä koko ja mittasuhteet. Turhan kevytpiirteinen pää ja suippo kuono. Kevyet korvat. Luusto voisi olla hieman järeämpi. Hyvä selkälinja. Hyvä rintakehä. Hyvät raajojen kulmaukset ja liikkeet. Runsas turkki joka vaikutta tällä hetkellä turhan pörröiselta ja kiharaiselta (ilmeisesti pesusta johtuen). Mukava luonne.

Jyväskylä 18.11.2000 (Kaus Parts The Waters)

Tulos:
Jun 1/1 SA PN1 SERT ROP
Arvostelu:
Erittäin kaunis ja hyvärakenteinen nuori nattu. Vankka ja hyvin kehittynyt. Hyvä pään profiili. Kaunis ylälinja. erinomaiset raajojen kulmaukset ja vetävät liikkeet. Kaunis turkki. varma ja rauhallien luonne. Ihastuttava yksilö.

Jyväskylä 18.11.2000 (MontRose Moment Blue)

Tulos:
Jun 2
Arvostelu:
Kookas, normaalisti kehittynyt uros. Oikeat mittasuhteet. Vahva uroksen pää. Hieman raskaat korvat. hyvä selkälinja. Rintakehä kaipaa vielä syvyyttä ja tilavuutta. vankka luusto. Eturaajat ei aivan suorat. takaraajat tahtovat painua pihtiin. Kovin kapeat etu- ja takaliikkeet. Hyvä karva ja väri.

Jyväskylä 18.11.2000 (SenTikki Ambassador)

Tulos:
Avo 1/2 SA PU2 SERT
Arvostelu:
Pienehkö tiivis uros. erittäin hyvä pää. vahva luusto. Rintakehä voisi olla hiemna tilavampi ja syvempi. Hyvät raajojen kulmaukset ja liikkeet. Pohjavilla on vähissä tänään, joten koira vaikuttaa hieman ohuelta. Melko isot mustat läiskät merle-värityksessä. Reipas varma esiintyminen.

Jyväskylä 18.11.2000 (SenTikki Arabesque)

Tulos:
Avo 1/1 SA PN3
Arvostelu:
Vankka, tiivis narttu. vaikuttaa aavistuksen matalalta. erinomainen pää. vankka luusto. erinomaiset raajojen kulmaukset. vetävät liikkeet. Hyvälaatuinen karva. Reipas, varma luonne.

Jyväskylä 18.11.2000 (Spring Fever Early Frost)

Tulos:
Nuo 1/2 SA PN4
Arvostelu:
Vankka narttu, hieman pitkä lanneosa. Voimakaspiirteinen pää, täyteläinen kuono. Hyvät raajojen kulmaukset, riittävän vankka luusto. Hyvä eturinta ja rintakehä. Kauttaaltaan vielä hieman pehmeä, saa vielä kiinteytyä. Hyvälaatuinen mutta hieman lyhyt karva.

Jyväskylä 18.11.2000 (Tres Colores Miss Millennium)

Tulos:
Pen 1 KP VSP-pentu
Arvostelu:
Terverakenteinen, vankka mutta tekee hieman matalan vaikutelman. Erittäin paksu ja tuuhea pentukarva korostaa vaikutelmaa. Hieman korkea otsapenger. Hyvä selkälinja, vahva takaosa, hyvät kulmaukset. Etuliikkeet hieman kapeat. Reipas iloinen luonne. Saisi kasvaa vielä hieman korkeutta.

Jyväskylä 18.11.2000 (Tres Colores Sonriendo)

Tulos:
Pen 1 KP ROP-pentu
Arvostelu:
Normaalisti kehittynyt, riittävän vankka. Oikeat mittasuhteet. Kuono voisi olla aavistuksen lyhyempi ja täyteläisempi. Hyvä kaula ja selkälinja. Riittävän syvä rintakehä. Hyvä karva ja väri. takakulmaukset voisivat olla voimakkaammat ja takaosa saa vielä vahvistua. Etuliikkeet vielä hieman löysät. Vilkas ja iloinen. Varsin lupaava.« Takaisin