Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Jyväskylä 18.11.2001 (Bannerwald Casanova)

Tulos:
Nuo 1/2
Arvostelu:
Eritt hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää ja urosmainen ilme. Hyvä kaula. Hyvät mittasuhteet rungossa. Hyvä lanne ja lantio. Eritt hyvä luusto. Hyvät kulmaukset. Vapaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Bannerwald Champion)

Tulos:
Nuo 2
Arvostelu:
Hyväntyyppinen nuori uros. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja runko. Hieman lyhyt lantio. Hyvä luusto. Lian löysä edestä. Takaliikkeet liian kapeat. Liikkeet voisivat olla tehokkaammat. Hyvä karvanlaatu.

Jyväskylä 18.11.2001 (Dancing Skies Deuces Wild)

Tulos:
Avo 1/3
Arvostelu:
Sopivankokoinen, erit hyväntyyppinen uros. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Hyvä selkälinja, hyvä luusto, hyvät kulmaukset. Karvanlaatu voisi olla hieman lyhyempi. Hyvät liikkeet. Hyvä väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Dancing Skies Kluane)

Tulos:
Jun 1/2 KP
Arvostelu:
Eritt hyvä tyyppi. Narttumainen pää ja ilme. Hyvä koko. Hyvä selkälinja. Hyvä lanne, lantio, häntä. Hyvä luusto. Riittävät kulmaukset. Hyvät liikkeet, karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Dancing Skies Midnight Sun)

Tulos:
Avo 2
Arvostelu:
Hyväntyyppinen narttu. Keskikokoinen. Hyvä mittasuhteet päässä ja rungossa, muttakokonaisvaikutelma saisi olla voimakkaampi. Narttumainen pää. Hyvä kaula ja selkälinja. Hieman pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Hyvät liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Dancing Skies Sunsinger)

Tulos:
Avo 1/2
Arvostelu:
Eritt hyväntyyppinen uros. Hyvä koko. Urosmainen pää ja ilme. Hyvä kaula. Hyvä selkälinja. Hyvä lantio. Luusto voisi olla voimakkaampi suhteessa runkoon. Hyvät kulmaukset. Hyvät liikkeet, karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Hazelmoor Handy Hammer)

Tulos:
Pen 1 KP ROP-pentu
Arvostelu:
Erittäin hyväntyyppinen pentu ikäisekseen. Hyvä pää ja kaula. Hyvä selkälinja. Lanne voisi olla lyhyempi. Hyvä lantio ja hännäntyvi. Hieman pystyt lavat. Hyvät takakulmaukset. Hyvät liikkeet, karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Ketturetku Ramona Rapid)

Tulos:
Nuo 1/3
Arvostelu:
Eritt. hyväntyyppinen nuori narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä lantio. Hyvät raajat. Riittävät kulmaukset. Hieman ahdas takaa, löysä edestä. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Ketturetku Rasse Remulus)

Tulos:
Nuo 2
Arvostelu:
Hyväntyyppinen nuori uros. Hyvät mittasuhteet pääsä ja rungossa, kokonaisvaikutelma voisi olla voimakkaampi. Hyvä selkälinja. Rintakehä voisi olla voimakkaampi. Hieman löysä edestä. Liian ahtaat liikkeet takaa. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Ketturetku Rilla Ropo)

Tulos:
Nuo 1/2
Arvostelu:
Eritt hyväntyyppinen nuori narttu. Hyvä pää ja narttumainen ilme. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä lantio. Hyvät raajat ja kulmaukset. Tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Ketturetku Roni Romulus)

Tulos:
Nuo 2
Arvostelu:
Hyvä tyyppi ja koko. Hyväpää ja urosmainen ilme. Hyvä kaula ja selkalinja. Hyvä lanne ja lantio. Liian pystyt kulmaukset ja ahdas takaa. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Ketturetku Rulla Romanov)

Tulos:
Nuo 2
Arvostelu:
Hyväntyyppinen narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä selkälinja. Hyvä lantio. Liian pystyt lavat. Liian löysä edestä ja ahdas takaa. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (MontRose Moment Blue)

Tulos:
Avo 1/1 SA PU1 SERT (CACIB) VSP MVA
Arvostelu:
Erittäin hyväntyyppinen uros. Hieman keskikokoa isompi. Erinom. pää ja ilme. Hyvä kaula. Erinom. mittasuhteet rungossa. Suora selkälinja. Eritt. hyvä luusto. Hyvät kulmaukset ja tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (MontRose Tawny Daylily)

Tulos:
Avo 1/1 SA PN1 (CACIB) ROP
Arvostelu:
Eritt. hyväntyyppinen narttu. Hyvä kokonaisvaikutelma, narttumainen pää. Hyvä kaula, runko, lantio, lanne ja luusto. Hyvät kulmaukset ja tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Nolen's Dakota Dancer)

Tulos:
Vet 1/1 SA PU2 ROP-vet
Arvostelu:
Eritt hyväntyyppinen uros. Hyvä pää, urosmainen ilme. Hyvä kaula ja runko, lantio, lanne ja hännäntyvi. Hyvä luusto. Hyvät kulmaukset ja tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (North Legends American Dream)

Tulos:
Nuo 1/1
Arvostelu:
Eritt hyväntyyppinen nuori narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä lantio. Hyvä luusto. Hieman ahdas takaa. Tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (North Legends Aqua Marine)

Tulos:
Nuo 1/3
Arvostelu:
Eritt hyväntyyppinen nuori uros. Hyvä koko. Hyvä pää ja ilme. Hieman lyhyt kaula. Hyvä selkälinja. Hyvä lanne, lantio, luusto. Hieman ahtaat liikkeet, hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (North Legends Arctic Star)

Tulos:
Nuo 2
Arvostelu:
Hyväntyyppinen nuori narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. Pehmeä selkälinja. Hieman taka-korkea. Hieman litteät tassut. Hyvä karvanlaatu ja väri. Hyvät liikkeet.

Jyväskylä 18.11.2001 (Ossequente Guess Bluejolly)

Tulos:
Nuo 1/4
Arvostelu:
Sopivankokoinen nuori narttu. Hyvä kokonaisvaikutelma. Narttumainen pää ja ilme. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä lantio ja raajat. Ahdas hieman takaa. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Slydrock's Viva Las Texas)

Tulos:
Jun 1/1 SA PN2 SERT
Arvostelu:
Eritt hyvä kokonaisvaikutelma. Hyvä pää ja narttumainen ilme. Hyvä kaula ja rungon mittasuhteet. Hyvä lantio. Eritt hyvä luusto. Hyvät raajat. Hyvät kulmaukset ja liikeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Tres Colores Esmeralda)

Tulos:
Avo 2
Arvostelu:
Hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää ja kaula. Suora selkälinja. Hyvä lantio ja hännäntyvi. Liian pystyt lavat ja löysä edestä. Riittävät takakulmaukset. Hyvä luusto. Hyvät takaliikkeet, etuliikkeet voisivat olla tehokkaammat. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Tres Colores Florista)

Tulos:
Avo 2
Arvostelu:
Hyväntyyppinen narttu. Hyvä pää, mutta ilme saisi olla parempi, liian pyöreät silmät. Hyvä kaula. Pehmeä selkälinja. Takakorkea. Hyvä luusto. Riittävät kulmaukset. Hyvät liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.

Jyväskylä 18.11.2001 (Tres Colores Sonriendo)

Tulos:
Nuo 1/1 SA PU3
Arvostelu:
Eritt hyväntyyppinen nuori uros. Hyvä koko. Hyvänmuotoinen ja urosmainen pää. Hyvä kaula. Hyvät mittasuhteet rungossa. Hyvä lantio ja luusto. Hyvät kulmaukset. Tehokkaat liikkeet. Hyvä karvanlaatu ja väri.« Takaisin