Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Porvoo 11.09.2010 (Aamu)

Tulos:
JUN ERI3
Arvostelu:
Oikeanmallinen, mukavasti käyttäytyvä, sopivaluustoinen narttu. Ilmeikkäät korvat. Hyvä kallo ja otsapenger. Solakka runko. Tasapainoiset, riittävän voimakkaat kulmaukset ja jyrkkä lantio. Vähän malttamaton liikkuja, mutta hyvä askelpituus ja rytmikäs, tyylikäs askel.

Porvoo 11.09.2010 (Ardiente Valor Heroico)

Tulos:
AVO EH2
Arvostelu:
Selvä sukupuolileima. Hyvä luusto ja mittasuhteet. Jykevä uroksen pää. Vähän pyöreät silmät. Epävakaa vasen korva, joka melko kevyt. Sopiva kaula, etuosa ja rintakehä. Takaosa voisi olla varma-asentoisempi. Jyrkkä lantio. Energinen liikkuja. Kyllin yhdensuuntainen edestä ja takaa. Vähän jäykkä taka-askel.

Porvoo 11.09.2010 (Attic Angel's Coyote Kid)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Hyperaktiivinen koira, joka ei halua esittää ravia. Sukupuolileima on kyllin selvä. Kokoon kyllin vahva raajaluusto. Riittävä otsapenger, muuten hyvä pää. Leppoisa ilme. Keskenään tasapainoiset kyllin voimakkaat kulmaukset. Riittävä kaula. Vähän kinnerahdas takaa. Askelpituus on oikea, mutta koira peitsaa jatkuvasti. Eritt. energinen ja reipas olemus. Liikkeiden arvostelu on hyvin vaikeaa.

Porvoo 11.09.2010 (Attic Angel's Coyote Mermaid)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Siro, ei nyt parhaassa karvassa. Reipas, avoin narttu. Ilmeikkäät korvat. Aika loiva otsapenger. Toivoisin pidemmän kaulan, voimakkaammat raajojen kulmaukset sekä tasapainoisemman seisonnan. Liikkuu kinnerahtaasti takaa ja askelluksessa saisi olla enemmän voimaa. Haasteellinen koira esittää ja tehtävästä esittäjä selviytyy mallikkaasti.

Porvoo 11.09.2010 (Attic Angel's Coyote Nymph)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Reipas, raajaluustoltaan vähän keveä, eloisa narttu, jolla sopiva runko. Nyt kovin niukka karva. Päässä hyvä malli, aika pyöreät silmät. Toivoisin voimakkaammat kulmaukset ja varma-asentoisemmat raajat. Kinnerahtaat takaliikkeet. Vähän malttamaton, mutta kyllin ulottuva ravi. Esitetään kauniisti.

Porvoo 11.09.2010 (Dancing Skies Seneca)

Tulos:
VET EH2
Arvostelu:
Turhan siro narttu, joka ei nyt näyttelykarvassa. Feminiininen pää. Kokoon sopiva runko. Toivoisin voimakkaammat kulmaukset. Tarpeeksi kaulaa. Hyvä pään malli ja korvat. Kinnerahtaat takaliikkeet. Hyvin kaunis sivuliike ja kaunis esiintyminen.

Porvoo 11.09.2010 (Delta River Buffalo Track)

Tulos:
KÄY H
Arvostelu:
Hyvin vilkas 7v uros, joka aavistuksen pitkänomainen rungoltaan. Sopiva luusto, hyvä kallo-osa, ilmeikkäät korvat. Tarpeeksi kaulaa. Olkavarsi voisi olla pidempi, muuten sopivat kulmaukset. Hyvin reipas liikkuja, vähän villi askellus, mutta oikea askelpituus. Ei nyt parhaassa karvassa ja valkoinen väri menee turhan ylös erityisesti takaraajoissa. Hauska käytös.

Porvoo 11.09.2010 (Drover's Heiress Of The Crown)

Tulos:
JUN EH
Arvostelu:
Oikea tyyppi, selvä sukupuolileima. Kiva teinitytön olemus. Raajaluusto voisi olla hieman vahvempi. Tyypikäs ilme. Hyvä pään malli. Vähän epävakaat korvat. Maltilliset kulmaukset. Liikkuu kinnerahtaasti takaa. Tyypilliset pennun liikkeet. Mukava käytös.

Porvoo 11.09.2010 (Drover's Hide And Seek)

Tulos:
JUN ERI1 PU1 SERT VSP
Arvostelu:
Erinom. tyyppi. Mallikas luusto ja mittasuhteet. Erinom. vahva ja maskuliininen pää. Ilmeikkäät korvat. Vahva kaula. Hyvät kulmaukset, täyteläinen rungon malli. Tyypikkäät linjat. Kyllin yhdensuuntaiset etu- ja takaliikkeet. Tyypikäs, etenevä ravi. Hyvä häntä. Erinom. käytös. Kauniisti harjoiteltu olemus.

Porvoo 11.09.2010 (Drover's Honey I'm Home)

Tulos:
JUN ERI1 PN2 SERT
Arvostelu:
Erinomainen tyyppi, tasapainoinen kauttaaltaan. Hyvin selvä sukupuolileima. Erinom. mittasuhteet ja hyvin kauniit linjat seistessä ja liikkeessä. Reilun kokoiset korvat. Hyvin kaunis pään malli. Vahva kaula ja sopiva luusto. Hyvin helppo ja etenevä ravi. Varma askellus.

Porvoo 11.09.2010 (Forest Star's Bosom Friend)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Erittäin hyvän tyyppinen narttu. Sopivat mittasuhteet ja luusto. Ylälinja saisi olla suorempi seistessä ja liikkeessä. Hyvä kallo, eloisat korvat. Hyvä kaulan pituus. Vähän jyrkkä lantio, hyvä rintakehä. Liikkuu valitettavan kapeasti takaa. Liikkuu hyvin edestä. Pystypäinen askellus. Takaosasta puuttuu voima ja ulottuvuus liikkeessä. Seistessään erittäin hyvä, liikkeet eivät tänään riitä.

Porvoo 11.09.2010 (Forest Star's Perfect Pearl)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Täyteläinen narttu, joka voisi olla tiiviimmässä kunnossa. Karva on nyt vähän pehmeä ja avonainen. Keskivahva raajaluusto ja sopivat kulm. Hyvä runko. Vahva, kyllin pitkä kaula. Hyvin keveät korvat ja erityisesti oikea pyrkii pystyyn. Hyvin miellyttävä pään malli. Hyvä sivuliike, etu- ja takaliike saisi olla yhdensuuntaisempi. Kaunis häntä. Erinom. käytös. Miellyttävä narttu, joka ei nyt näyttelykunnossa.

Porvoo 11.09.2010 (Glenhouse's Saya Dari)

Tulos:
NUO EH2
Arvostelu:
Vahva, miellyttävästi käyttäytyvä, sopivaluustoinen narttu. Viehättävä ilme, tarpeeksi otsapengertä. Kaula voisi olla vähän pidempi. Sopivat etukulmaukset. Koira seisoo mieluusti takaraajat rungon alla ja häntä pystyssä johtuen jyrkästä ja lyhyestä lantiosta. Täyteläinen, hyvä runko. Vähän pehmeä ylälinja. Kaunis etuliike, sopiva askelpituus sivusta katsottuna. Kannattaa treenata.

Porvoo 11.09.2010 (Glenhouse's Think Pink)

Tulos:
JUN ERI2 PN4
Arvostelu:
Erinomainen tyyppi, käytös ja mittasuhteet. Narttumainen pää, jossa aika loiva otsapenger. Rintakehä saa vielä täyttyä ja voisi olla taakseulottuvampi. Keskenään tasapainoiset kulmaukset. Ylväs kaula ja erinomainen esiintyminen. Takaliike saa vielä tulla yhdensuuntaisemmaksi. Hyvin kaunis ja etenevä sivuliike.

Porvoo 11.09.2010 (Highbuzz's Artaxerxes)

Tulos:
NUO HYL
Arvostelu:
Mittasuhteiltaan oikea, jämäkkärunkoinen, reipas uros. Tarpeeksi raajaluustoa. Hyvin kehittynyt etuosa ja koira on hyvässä lihaskunnossa. Kuono saa vielä täyttyä ja otsapenger tulla selvemmäksi. Riittävä kaula. Takaosa on ongelmallinen. Takaliike on ahdas ja koiran on vaikeuksia pysyä ravilla. Etuosa liikkuu ja takaosa pomppii mukana. Takaosa vaikuttaa epäterveeltä, josta johtuen HYL.

Porvoo 11.09.2010 (Highbuzz's Avitus)

Tulos:
NUO EH1
Arvostelu:
Jäntevä, hyvin käyttäytyvä, lihaksikas, nuorekas uros. Raajaluusto saisi olla vähän vahvempi. Tyypilliset raajojen kulmaukset. Vielä vähän pehmeä ylälinja. Mallikas uroksen pää. Ilmeikkäät hyvät korvat. Sopiva kaula. Valitettavan ahtaat takaliikkeet ja huolimaton etuaskel. Sopiva sivuaskel ja hyvin miellyttävä käytös.

Porvoo 11.09.2010 (JB Black Saphirs Misty Morning)

Tulos:
NUO ERI1 PN3 VASERT
Arvostelu:
Erinomainen tyyppi, sopiva luusto. Kauniit mittasuhteet. Hyvin kaunis nartun pää. Miellyttävä ilme. Sopivat kulmaukset, tarpeeksi kaulaa. Erinom. rungon malli. Kyllin yhdensuuntaiset etu- ja takaliikkeet. Hyvin vetävä, tasainen ja sujuva sivuliike. Kaunis esiintyminen.

Porvoo 11.09.2010 (Morwhit Family Affair Wild Janes)

Tulos:
VAL ERI1
Arvostelu:
Erinom. tyyppi. Kaunis luusto. Hyvin tyypikäs kauttaaltaan, mutta voisi olla tiiviimmässä, jäntevämmässä kunnossa. Sopivat kulm. Riittävä otsapenger. Hyvä pään malli. Askelpituus ja askellus on tervettä, vaikkei koira nyt parhaimmillaan olekaan. Tasapainoinen käytös.

Porvoo 11.09.2010 (Ossequente Foxtrot)

Tulos:
JUN EH2
Arvostelu:
Hyvin maskuliininen, sopivaluustoinen, aavistuksen pitkänomainen, ryhdikäs ja reipas uros. Aavistuksen pyöreät silmät, kauniisti kehittynyt, maskuliininen pää, ilmeikkäät korvat. Etuosa saisi olla voimakkaammin kulmautunut. Hyvä rintakehä. Vähän korkeat kintereet ja tässä vaiheessa jäykät takaliikkeet. Vähän ahdas takaa. Korrekti askelpituus. Miellyttävä käytös ja esiintyminen.

Porvoo 11.09.2010 (Ozahula Xavir)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
Mittasuhteiltaan oikea, raajaluustoltaan vähän kevyt, maltillisen rauhallisesti käyttäytyvä, kyllin maskuliininen uros, joka nyt aika solakka ja ei nyt pukevassa karvapeitteessä. Hyvä kallo-osa ja otsapenger. Toivoisin voimakkaammin kulmautuneen etuosan ja täyteläisemmän rungon. Jyrkkä lantio mistä johtuen takaliike jää rungon alle. Lanneosan tulisi olla suorempi. Liike on nyt kovin epävakaata ja kankeaa eikä koira siksi näyttelykunnossa.

Porvoo 11.09.2010 (Painted Magic Cinnebar)

Tulos:
AVO ERI1 PU2 VASERT
Arvostelu:
Erinomainen tyyppi. Oikeat mittasuhteet, linjat ja mallikas uroksen pää. Tasapainoiset, sopivat kulmaukset. Kaunis niska. Hyvin tyypikäs ja etenevä sivuaskel. Voisi tosin olla jäntevämmässä kunnossa. Hyvin terve ja yhdensuuntainen edestä. Tyypikäs esiintyminen ja käytös.

Porvoo 11.09.2010 (Patchcoat Saskatchewan)

Tulos:
NUO EH2
Arvostelu:
Tässä vaiheessa vähän ilmava, vähän jännittyneesti käyttäytyvä, sopivaluustoinen, solakka uros. Pää saa vielä levitä, runko on vielä täyttymätön ja matala ja kulmaukset saisi olla voimakkaammat. Huolimaton etuaskel ja kinnerahdas takaa. Keskipitkä askel, takaa vähän jäykkä.

Porvoo 11.09.2010 (Riekonhovin Dream Come True)

Tulos:
JUN ERI4
Arvostelu:
Mukavasti käyttäytyvä, hyvin narttumainen, sopivaluustoinen kokonaisuus. Pigmentti saa täyttyä. Vähän epävakaat korvat. Hyvä kallo. Ikään sopiva runko. Hyvä kaula. Tyyp. takakulmaukset. Tarpeeksi kulmauksia edessä. Hyvin kaunis, sopivan pitkä liike ja miellyttävä, rauhallinen käytös. Kauttaaltaan terve olemus ja rauhallinen käytös.

Porvoo 11.09.2010 (Tamburenga's Beech Queen Air)

Tulos:
AVO ERI2
Arvostelu:
Reipas, avoin, sopivaluustoinen narttu. Ei nyt parhaassa karvassa. Hyvä lihaskunto ja sopivasti runkoa. Vähän alas kiinnittyneet korvat. Sopiva voima päässä. Ylälinja voisi olla vakaampi liikkeessä. Hyvin kaunis askelpituus ja oikea tapa liikkua.

Porvoo 11.09.2010 (Tres Colores Gabrielina)

Tulos:
VET ERI1 PN1 ROP ROP-vet RYP4
Arvostelu:
Upeasti liikkuva, kerrassaan hurmaava veteraani. Näin liikkuva koira ei voi olla rakentunut muuten kuin täydellisesti. Kaunis kokonaisuus päästä hännän päähän. Hienossa kunnossa esitetty veteraani, joka ei ota väärää askelta. Onnea osallisille!

Porvoo 11.09.2010 (Tres Colores Silhoueta)

Tulos:
PEK 1 KP ROP-pentu
Arvostelu:
Oikea tyyppi. Sopivaluustoinen ja vahvapäinen narttu. Täyteläinen runko. Vahva kaula, hyvinrakentunut etuosa. Hyvä häntä. Tasapainoinen, rytmikäs liike. Hyvin miellyttävä ja lupaava kauttaaltaan. Reipas käytös, hyvin treenattu.

Porvoo 11.09.2010 (Tres Colores Xmas Scarlet)

Tulos:
PEK 2
Arvostelu:
Solakka, pidättäytyvästi käyttäytyvä, raajoiltaan kyllin vahva, selvän sukupuolileiman omaava narttu. Korrektit mittasuhteet. Pää saa vielä voimistua ja runko tulla täyteläisemmäksi. Keskivoimakkaat kulmaukset. Kapeat ja vähän huojuvat takaliikkeet ja epävakaa etuaskel. Keskipitkä askel. Tarvitsee itseluottamusta ja vähän treeniä.

Porvoo 11.09.2010 (Trijem Rhythm Of The Reign)

Tulos:
AVO ERI1
Arvostelu:
Raamikas ja nuorekas, sopivaluustoinen narttu. Otsapenger voisi olla merkatumpi. Tarpeeksi voimaa kuonossa. Hyvä kaulan pituus ja takakulmaukset. Etuosa saisi olla voimakkaammin kulmautunut. Hyvin kaunis sivuliike. Energinen liikkuja.

Porvoo 11.09.2010 (Wolffhouse-Caratia A View To A Kill)

Tulos:
PEK 1 KP VSP-pentu
Arvostelu:
Selvä sukupuolileima. Hyvä luusto ja mittasuhteet. Vielä vähän muovautumaton otsapenger. Vaaleanruskeat silmät. Ilmeikkäät korvat. Kulmaukset erityisesti polvissa voisi olla voimakkaammat. Solakka runko. Hyvä askelpituus. Tyypilliset pennun liikkeet. Avoin käytös.

Porvoo 11.09.2010 (Wolffhouse-Caratia Ice Prince)

Tulos:
AVO EH3
Arvostelu:
Jykevä ja maskuliininen, reipas uros, jolla vahva luusto. Kallo on vähän syvä. Kookkaat krvat. Eritt. selvä sukupuolileima myös päässä. Erinom. kootut käpälät. Kaula saisi olla pidempi ja kulmaukset astetta voimakkaammat. Askelpituus on sopiva, mutta askellus vähän kankeaa. Esitetään kauniisti.« Takaisin