Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Seinäjoki 24.10.2009 (Coppercreek's Rocky Racoon)

Tulos:
AVO ERI2 PU4
Arvostelu:
3-vuotias energinen uros. Erinomainen kontakti. Tyypillinen pää ja ilme. Valkoista päässä runsaasti, mutta silmien ympäryksessä väriä. Sopiva luusto. Hyvä perusrakenne. Sopiva turkki, hyvin kunnostettu. Liikkuu tehokkaasti.

Seinäjoki 24.10.2009 (Forest Star's Cafe Latte)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
1v vanha, hyvät mittasuhteet omaava, aavistuksen kevyt narttu. Miellyttävä ilme ja olemus. Kuono-osa hieman pitkä. Hieman kapea edestä ja takaa. Rungossa tulisi olla enemmän pyöreyttä. Hyvä turkin laatu. Liikkuu innokkaasti.

Seinäjoki 24.10.2009 (Ghosteye's Dazzling Rose)

Tulos:
AVO EH2
Arvostelu:
2v 5kk, hyvät mittasuhteet omaava, sopivan kokoinen ja tasapainoinen. Voisi olla hieman voimakkaampi luusto. Hyvä kontakti ja ilme hieman kapeassa päässä. Seisoo ja liikkuu tasapainoisesti. Esitetään hyvässä lihaskunnossa. Miellyttävä luonne.

Seinäjoki 24.10.2009 (Glenhouse's Oyster Risotto)

Tulos:
AVO ERI1 PU3 VACA
Arvostelu:
2,5-vuotias, kauttaaltaan tyypillinen, hyvärakenteinen, tasapainoinen uros. Eritt. miellyttävä pää ja ilme. Sopiva luusto. Erinom. turkki, hyvässä kunnossa. Liikkuu vaivattomasti, miellyttävä luonne.

Seinäjoki 24.10.2009 (Glenhouse's Rayah Red)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
15kk, hyvät mittasuhteet, mutta kauttaaltaan kevyt narttu. Hyvä ilme. Erinomainen kontakti. Tasapainoisesti kulmautunut. Kevyt ja kapea runko. Hyvin hoidettu turkki. Liikkuu innokkaasti & tasapainoisesti. Miellyttävä luonne.

Seinäjoki 24.10.2009 (Gun Lake Island's Bryan)

Tulos:
JUN EH3
Arvostelu:
11kk, vielä hieman hontelo nuori uros. Tyypiltään miellyttävä. Hyvät mittasuhteet. Ilmeikäs pää. Hyvä kontakti. Sopiva turkki, hyvin hoidettu. Liikkuu innokkaasti. Kapea edestä ja takaa. On hieman liian varovainen kontaktissa arvostelijaan.

Seinäjoki 24.10.2009 (Ketturetku Rilla Ropo)

Tulos:
VET ERI2 PN4
Arvostelu:
9-vuotias energiapakkaus. Erinom. kunnossa. Hyvät mittasuhteet. Tyypillinen kaunis pää. Kaikkea sopivasti. Sopiva turkki. Tasapainoinen seistessä ja liikkeessä, josta löytyy edelleen riittävää tehokkuutta.

Seinäjoki 24.10.2009 (Peak River Black Ruby)

Tulos:
JUN ERI1 PU2 VASERT
Arvostelu:
14kk, miellyttävä kokonaisuus, kauttaaltaan tyypillinen. Hieman korkeuttaan pidempi. Erinom. pää ja ilme. Erinom. kontakti. Liikkuu tehokkaasti, ylälinja säilyy, liikkuu tasaisesti.

Seinäjoki 24.10.2009 (Riekonhovin Magical Moment)

Tulos:
VAL ERI1 PN1 CACIB ROP
Arvostelu:
2-vuotias, kerrassaan ihastuttava ja oikeaoppinen kokonaisuus. Kirsunpäästä töpöhäntään kauniisti ja oikeaoppisesti rodunomainen. Täydellisyyttä hipova tasapaino sekä seistessä että liikkeessä. Koira on myös erittäin kaunis ja hienosti kunnostettu.

Seinäjoki 24.10.2009 (Riekonhovin Marple Moment)

Tulos:
AVO ERI1 PN2 SERT VACA
Arvostelu:
2v 3kk, tyylikäs narttu. Kaikkea sopivasti. Ryhdikäs, tasapainoinen sekä seistessä että liikkeessä. Ilmeikäs pää. Erinom. kontakti. Tasapainoiset kulmaukset. Erinom. kunnossa myös turkiltaan. Liikkuu erittäin vaivattomati ja tehokkaasti.

Seinäjoki 24.10.2009 (SenTikki Patriot)

Tulos:
JUN EH2
Arvostelu:
9kk, miellyttävä juniori. Vielä kauttaaltaan hieman kapea ja aavistuksen pitkä. Tyypillinen ilme. Erinom. kontakti. Sopiva luusto ja turkki. Liikkuu energisesti ja hyvin. Miellyttävä luonne. Kauniisti kunnostettu.

Seinäjoki 24.10.2009 (SenTikki Persuasion)

Tulos:
JUN ERI1
Arvostelu:
9kk, ihastuttava kokonaisuus. Ryhdikäs, hieman korkeuttaan pidempi. Eritt. tasapainoinen sekä seistessä että liikkeessä. Tyylikäs pää. Hyvä kontakti. Hyväasentoiset raajat. Sopiva turkki. Erinom. kunnostettu.

Seinäjoki 24.10.2009 (Tres Colores Glamourita)

Tulos:
VET ERI1 PN3 ROP-vet
Arvostelu:
8-vuotias, ihastuttava, kauniisti narttumainen. Erinom. mittasuhteet ja rotupiirteet. Erinom. kontakti. Kauttaaltaan hyvä rakenne ja tasapaino, joka näkyy selkeästi tehokkaassa liikkeessä.

Seinäjoki 24.10.2009 (Tres Colores Parisporter NBT)

Tulos:
NUO ERI1 PU1 SERT CACIB VSP
Arvostelu:
Melkein 2-vuotias, miellyttävä uros. Sopivan kokoinen. Hyvä pää ja ilme. Erinom. kontakti. Voimakas kaula. Hyvät kulmaukset. Tiivis runko. Erinom. turkki. Liikkuu tehokkaasti ja tasapainoisesti.

Seinäjoki 24.10.2009 (Wolffhouse-Caratia Ice Queen)

Tulos:
NUO ERI1
Arvostelu:
1v 4kk, tasapainoinen narttu. Ilmeikäs oikeaoppinen pää. Hyvin kiinnittyneet korvat. Sopiva luusto ja kulmaukset. Erinom. turkki ja sen määrä. Liike tehokasta ja tasapaino säilyy. Miellyttävä luonne.« Takaisin