Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Mänttä 31.05.2009 (Bywater Overture)

Tulos:
JUN ERI1 PU1 SERT VSP
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen vahva uros, jolla kaunis uroksen pää. Hyvä purenta ja silmät. Ilme olisi vielä parempi jos korvat nousisivat vielä enemmän. Hyvä kaula ja selkälinja. Erinomainen luusto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Kaunis karvapeite ja väritys. Erinomaiset liikkeet.

Mänttä 31.05.2009 (Drover's Excalibur)

Tulos:
NUO ERI1 PU2 VASERT
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen, sopivan voimakas uros, jolla kaunisilmeinen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Erinomaiset kulmaukset edessä ja takana. Erinomainen eturinta ja rintakehä samoin luusto. Hyvä karvapeite. Rodunomaiset liikkeet.

Mänttä 31.05.2009 (Drover's Good Luck Charm)

Tulos:
PEK 1, KP, ROP-pentu
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, eritt. feminiininen narttu. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Ikäisekseen hyvä runko, hyvä karvapeite ja väri. Hyvä luusto. Rodunomaiset liikkeet.

Mänttä 31.05.2009 (Glenhouse's Panacea)

Tulos:
NUO EH2
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, ikäisekseen sopivan vahva narttu, jolla hyvä pää, purenta, silmät. Riittävä kaula, pysty lapa, hyvä olkavarsi. Riittävät takakulmaukset, riittävä eturinta ja rinnan syvyys, mutta rintakehä voisi olla pidempi. Hyvä luusto. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, muuten hyvin, joskin taka-askel voisi olla voimakkaampi.

Mänttä 31.05.2009 (Hazelmoor Marmalade Mary)

Tulos:
AVO ERI1 PN2 VASERT
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, hyvin kaunisilmeinen narttu, jolla kauniit silmät ja korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä eturinta ja rintakehä. Erinomainen luusto. Erinomaiset liikkeet.

Mänttä 31.05.2009 (Hazelmoor Pandora's Poem)

Tulos:
NUO EH3
Arvostelu:
Oikeankokoinen, mutta hieman matalaraajaisen vaikutelman antava narttu, jolla hyvä nartun pää. Hyvä purenta ja silmät, hyvä kaula. Hyvin kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Vahva, hieman pyöreä rintakehä, hyvä luusto, hyvä karvapeite. Liikkuu ahtaasti takaa, hieman epävakaasti edestä, sivulta hyvin.

Mänttä 31.05.2009 (Hazelmoor Royal Ruby)

Tulos:
PEK 2, KP
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, ikäisekseen hyvin kehittynyt narttu, jolla hyvä pää, purenta, silmät ja korvat. Hyvä rintakehän pituus, hyvä kaula ja ylälinja. Kääntää seistessään käpäliä voimakkaasti ulos. Hyvä karvapeite, erinomainen luusto. Liikkuu ahtaasti edestä ja takaa, sivusta hyvin.

Mänttä 31.05.2009 (Riekonhovin Magical Moment)

Tulos:
NUO ERI1 PN1 SERT ROP RYP2
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, sopivan voimakas narttu, jolla hyvä nartun pää. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta ja rintakehä. Riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Hyvä luusto, karvapeite ja väri. Erinomaiset liikkeet.

Mänttä 31.05.2009 (Riekonhovin Merry Moment)

Tulos:
NUO EH2
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea uros, jolla hyvä uroksen pää. Hyvä purenta, silmät, korvat voisivat kohota hieman enemmän. Riittävä kaula, hyvä selkä, hieman luisu lantio. Riittävät kulmaukset edessä, niukat takana. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto. Liikkuu hieman leveästi edestä ja lyhyin askelin.

Mänttä 31.05.2009 (Stagedog Greta Garbo)

Tulos:
JUN EH1
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen, ikäisekseen sopivan voimakas narttu, jolla kaunisilmeinen nartun pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaula voisi olla hieman pidempi. Hyvä selkä. Ikäisekseen hyvä eturinta ja rintakehä. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Kokoon sopiva luusto. Hyvä karvapeite. Liikkuu ahtaasti takaa, hyvin sivusta, hieman kerien edestä.

Mänttä 31.05.2009 (Wetoka's Akeno)

Tulos:
PEK 1, KP, VSP-pentu
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. Ikäisekseen hyvin kehittynyt pentu, jolla hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula. Ikäisekseen riittävä runko. Erinomainen luusto. Riittävät kulmaukset. Erinomaiset liikkeet.« Takaisin