Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Saarijärvi 10.08.2008 (Apple Bloom Sweet Thing)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
13kk. Sopusuhtainen ääriviivoiltaan, mutta vielä matalan rintäkehän, korkeahkon kintereen ansiosta korkearaajaiselta vaikuttava. Sopiva raajaluusto. Hyvä pää. Keskitummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Runko vielä kehitysvaiheessa. Toivoisin tiivimmän lanneosan. Vielä kapea edestä ja takaa. Lyhyehköt sivuliikkeet, ahtaat edestä ja takaa. Tilapäisesti niukka karva korostaa koiran puutteita.

Saarijärvi 10.08.2008 (Applethorn Going For Gold)

Tulos:
VAL H
Arvostelu:
Keskikokoa suurempi. Aivan liian neliömäinen ja takakorkealta vaikuttava. Kokoon nähden kevyt raajaluusto. Hyvä pää ja korvat. Keskitummat silmät. Hyvä kaula. Pysty lapa ja olkavarsi. Hyvä eturinta. Lyhyt ja luisu lantio. Kapea reisi, korkea kinner. Esitetään hieman lihavassa kunnossa. Tasapainoiset, mutta ei riittävän tehokkaat liikkeet.

Saarijärvi 10.08.2008 (Capricole Linkin Park)

Tulos:
JUN EH1
Arvostelu:
Reilun kokoinen. Kokoonsa nähden hieman korkearaajaiselta vaikuttava, runkoon tilavuutta ja kaarevuutta kaipaava. Kevyehkö kuono-osa, hyvä kallo. Keskenään eri pari korvat. Ei täydessä pigmentissä oleva kirsu. Hyvä kaula ja ylälinja. Toivoisin selvemmin kaareutuvan lantion, viistommat olkavarret ja lyhyemmän välijalan. Oikealaatuinen karvapeite. Liikkuu vielä ahtasti.

Saarijärvi 10.08.2008 (Ghosteye's Dazzling Rose)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
Kookas. Kokoonsa nähden hentoluinen ja aavistuksen pitkänomainen narttu. Hyvä kallo-osa ja silmät. Kevyt ja suippo kuono. Hieman matalat korvat. Oikean pituinen kaula vaikuttaa pystyjen lapojen takia lyhyeltä. Niukat etu- ja takakulmaukset. Korkea kinner. Kevyet, mutta lyhyet liikkeet. Oikealaatuinen juuri riittävä karvapeite.

Saarijärvi 10.08.2008 (Gun Lake Do You Mind)

Tulos:
AVO ERI2 PU3 VASERT
Arvostelu:
Reilun kokoinen, riittävän tiivis runko. Vahva raajaluusto. Hyvä pää ja ilme. Hieman matala korvien kiinnitys. Toivoisin soikeammat silmät. Hyvä kaula, erinom. yläosa. Hieman pysty olkavarsi pidentää. Hyvät takakulmaukset. Erinom. sävyt, hyvänlaatuinen karvapeite. Liikkuu ryhdikkäästi, ajoittain peitsaten. Takatyöntö tulisi olla voimakkaampi.

Saarijärvi 10.08.2008 (Keepsake Sangria)

Tulos:
AVO ERI1 PN1 ROP
Arvostelu:
Keskikokoinen, sopusuhtainen. Erinom. raajaluusto. Riittävän ryhdikäs narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvin kannetut korvat. Juuri sopivan pituinen kaula. Tiivis runko, hyvä yläosa. Erinom. lantio. Hyvät kulmaukset ja kinner. Erinom. karvapeite. Tehokkaat ja vaivattomat liikkeet.

Saarijärvi 10.08.2008 (Patchcoat Red Cloud)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
Sopiva koko. Sopusuhtainen. Sopivasti kehittynyt. Hyvä pää ja ilme. Tummat silmät. Ei täydessä pigmentissä kirsu. Hyvä kaula ja yläosa. Riitt. kaareutuneet kylkiluut. Juuri riitt. kulmaukset. Liikkuu edestä löysin kyynärpäin ja rantein. Uloskääntyneet etutassut ja työntövoimaa heikentävä etuaskel.

Saarijärvi 10.08.2008 (Prestige Nothing Else Matters)

Tulos:
NUO EH1
Arvostelu:
Keskikokoa kookkaampi. Sopiva raajaluusto. Erinom. karva. Narttumaiset mittasuhteet. Kokoon nähden kevyehkö pää ja loiva otsapenger. Hyvät korvat ja hampaat. Hyvä kaula ja liikkeessä kestävä ylälinja. Lanneosa tulisi olla tiiviimpi. Luisuhko lantio. Kaipaa täytettä eturintaan ja kaarevuutta kylkiin. Toivoisin viistommat lavat, rungon myötäisemät kyynärpäät, selvemmät polvet ja matalamman kintereen. Liikkuu sujuvasti, hieman ahtaasti edestä.

Saarijärvi 10.08.2008 (Riekonhovin Magical Moment)

Tulos:
JUN ERI1 PN2 SERT
Arvostelu:
Hyvin feminiininen. Sopusuhtainen. Keskivahva raajaluusto. Erinom. rotutyyppi. Hyvä pää ja ilme. Oikein kannetut korvat. Hyvä pigmentti. Erinom. kaula, kiinteä yläosa. Oikea lantion rakenne. Hyvät takakulmaukset. Pysty olkavarsi. Tilava runko. Erinom. kirkas karvapeite. Toivoisin hieman matalamman kintereen ja matalammat käpälät.

Saarijärvi 10.08.2008 (SenTikki Skyline)

Tulos:
NUO ERI1 PU1 SERT VSP
Arvostelu:
Erinomaista tyyppiä. Sopusuhtainen. Vahva raajaluusto. Hyvä pää ja ilme. Täysin pigmentoitunut kirsu. Tummat silmät. Hyvä kaula ja runko. Erinom. lantiorakenne. Oikein kannettu häntä. Erinom. kulmaukset. Oikealaatuinen karvapeite, ei parhaassa turkissa. Puhtaat värit ja lämminsävyiset parkkivärit. Hyvät liikkeet.

Saarijärvi 10.08.2008 (Thredboluna)

Tulos:
JUN EH3
Arvostelu:
Keskikokoa pienempi. Hieman pitkänomaiselta vaikuttava vilkas junnunarttu. Kokoon nähden aavistuksen pitkä pää. Hyvät silmät ja korvat. Niukasti pigmentoituneet huulet. Löysyyttä huulissa. Hyvä kaula ja selkä. Lanteen tulisi tiivistyä. Jyrkähkö lantio. Niukat kulmaukset, lyhyehkö olkavarsi. Liikeessä löysät kyynärpäät ja ulospäin kääntyvät käpälät. Erinom. karvapeite ja väri.

Saarijärvi 10.08.2008 (Tres Colores Usa True Choice)

Tulos:
JUN EH2
Arvostelu:
Keskikokoinen, juuri riittävä raajaluusto. Sopusuhtainen. Hyvä pää ja ilme. Tummat silmät. Korkealle sijoittuneet korvat. Hyvä kaula ja yläosa. Erinom. lantiorakenne. Hyvä eturinta. Riittävän tilava runko. Hyvät kulm. sivusta. Liikkeessä kääntää kyynärpäitä ulos ja etutassuja sisäänpäin. Hyvä karva, kirkkaat värit. Sopiva värikuvio.

Saarijärvi 10.08.2008 (Watermark American Dream)

Tulos:
AVO ERI1 PU2
Arvostelu:
Erinomaista tyyppiä. Keskikoko. Sopiva raajaluusto. Seistessä kaipaa lisää ryhtiä. Erinom. pää ja ilme. Hyvät hampaat ja silmät. Tulisi kantaa kaulansa itsealoitteisemmin. Kiinteä runko. Hyvä yläosa. Erinom. lantiorakenne. Töpöhäntä. Olkavarsi saisi olla viistompi ja kyynärpää rungon myötäisempi. Erinom. sivuliikkeet, hyvä potku. Oikea karvapeite.« Takaisin