Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Valkeakoski 24.08.2008 (Capricole Limp Bizkit)

Tulos:
JUN EH1
Arvostelu:
Hyvänkokoinen, sopusuht. vahvalla raajaluustolla. Oikeanmallinen uroksen pää, sivusuuntiin taipuneet korvat. Hyvin niukka saksipurenta. Vielä perhoskuvioinen kirsu. Hyvä kaula ja kiinteä runko. Sopivat kulmaukset. Korkea hännän kiinnitys. Kauttaaltaan vielä pentumaista löysyyttä. Nivelet tulisi vahvistua. Oikealaatuinen karvapeite. Tarvitsee aikaa.

Valkeakoski 24.08.2008 (Glenhouse's Oregano Omelet)

Tulos:
JUN ERI1 PN1 SERT ROP
Arvostelu:
Keskikokoinen, narttumaisilla mittasuhteilla, ryhdikkäästi esiintyvä, hyvän tyyppinen juniori. Hyvin feminiininen, oikeailmeinen pää, jossa kuonon tulisi vielä voimistua. Erinom. korvat, hyvä kaula ja oikean mallinen runko. Erinom. lantiorakenne ja oikea-asentoinen häntä. Juuri sopivat etukulmaukset. Niukemmat takana. Liikkuu tehokkaasti. Erinom. karvapeitteen laatu, kirkkaat värit. Hyvä luonne.

Valkeakoski 24.08.2008 (Hazelmoor Lime Lemonade)

Tulos:
AVO ERI1 PN2 VASERT
Arvostelu:
Oikeankokoinen, narttumaisilla mittasuhteilla ja vahvalla raajaluustolla. Hyvin feminiininen, ilmeikäs pää. Juuri riittävä kuonon vahvuus. Korkealle kiinnittyneet korvat. Ryhdikäs kaula ja riittävän tilava runko. Hyvä etuosa ja etukulmaukset. Tiiviimpi lanne-osa olisi toivottava, hyvä lantion kaari. Oikea-asent. puolitöpö häntä. Sopivat takakulmaukset. Ahtaahkot takaliikkeet. Tasapainoiset sivuliikkeet. Oikealaat. tänään hyvin niukka karvapeite kesäasussa.

Valkeakoski 24.08.2008 (Hazelmoor Nonsense News)

Tulos:
NUO H
Arvostelu:
Reilunkokoinen, hieman pitkänomainen ja kokoon nähden kapeahko edestä. Sopivan kokoinen pää, jossa hyvin loiva ja venytetty otsapenger. Erinom. korvat, hyvä hampaisto. Ryhdikäs kaula. Sopiva ylälinja. Lanneosa tulisi olla tiiviimpi ja lyhyempi. Sopivasti kaareutuva, mutta pitkähkö lantio ja matalahko hännän kiinnitys. Pystyhköt lavat, sopivasti viisto olkavarsi. Korkea ja niukasti kulmautunut kinner. Ahtaat liikkeet. Oikealaatuinen karvapeite. Erinomainen luonne.

Valkeakoski 24.08.2008 (Hazelmoor Qasimir)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
Hyvänkokoinen, sopivalla raajaluustolla, niukasti kulmautunut takaa ja vielä kesken kehityksen oleva. Pitkähkö ja kapeahko pää, matalahko korvien kiinnitys. Erinom. hampaisto. Vielä perhoskirsu. Tulisi kantaa kaulansa tyylikkäämmin. Kiinteä yläosa. Oikea-asent. häntä. Rintakehä tarvitsee kaarevuutta ja eturinta leveyttä. Tulisi liikkua tehokkaammin ja pidemmällä askeleella. Ahtaat takaliikkeet. Oikealaatuinen, osittain pentumaisen villava karvapeite.

Valkeakoski 24.08.2008 (MontRose Moment Blue)

Tulos:
VET EH1
Arvostelu:
Reilunkokoinen, sivukuvaltaan hyvät mittasuhteet, mutta kapeahko edestä. Toivoisin selvemmin kaareutuvat kylkiluut. Oikean kokoinen, riittävän maskuliininen pää. Oikealle korkeudelle kiinnittyneet, mutta turhan poskien myötäiset korvat. Juuri riittävä kaulan pituus, mutta psytyn lavan vuoksi vaikuttaa lyhyemmältä. Kiinteä, mutta ei rittävän leveä yläosa ja lihaspeitettä kaipaava lantio. Korkeahko kinner. Laadultaan erinom. karvapeite, lämminsävyiset värimerkit. Liikkuu sopusuht., mutta lyhyellä askeleella. Erinom. luonne.

Valkeakoski 24.08.2008 (Ossequente Di Stella Amore)

Tulos:
JUN EH2
Arvostelu:
Oikeankokoinen, aavistuksen pitkänomaiselta vaikuttava vahvalla raajaluustolla kokoon nähden. Tukeva kuono-osa. Otsasta kapeahko kallo kaipaa sivusuuntiin täytettä. Loiva otsapenger. Oikea-asent. korvat. Hyvä kaula. Sopivat etukulm. Vielä kapea eturinta. Pitkähkö lanne ja jyrkkä lantio. Sopivat takakulmaukset. Liikkeessä tulisi olla selvempi takapotku. Oikealaatuinen lämminsävyinen karvapeite. Lantiossa hieman aaltoilevaa. Hyvä luonne.

Valkeakoski 24.08.2008 (SenTikki Domino)

Tulos:
AVO EH1
Arvostelu:
Sopivan kokoinen, sopusuhtainen ja sopivasti ryhdikäs. Oikea vahvuusaste päässä. Sopiva kallo-osa ja otsapenger. Pitkähkö kuono-osa. Hyvät korvat ja ilme. Hyvä ilme. Kiinteä ylälinja. Oikea-asent. häntä. Rintakehä voisi olla selvemmin kaareutunut. Hyvä eturinta ja hyvät etukulmaukset. Niukasti kulm. takaa. Ahtaahkot takaliikkeet. Kirkkaan värinen karvapeite, mutta hieman silkkimäisyyttä, aaltoilee rungossa ja huomattavasti muotoiltu. Erinom. luonne.

Valkeakoski 24.08.2008 (Tres Colores Heliodor Dorado)

Tulos:
NUO ERI1 PU1 SERT VSP
Arvostelu:
Keskikokoinen, sopivalla raajaluustolla, erinom. mittasuhteilla. Sopivaa rotutyyppiä. Oikeanmallinen, riittävän maskuliininen pää. Toivoisin leveämmän ja tasaisemman otsan. Aavistuksen selvemmän alaleuan kaaren. Juuri riittävä kaulan pituus. Oikeanmallinen runko. Tiivis yläosa ja reippaasti kannettu töpöhäntä. Hyvin kulm. sekä edestä että takaa. Erinom. liikkeet. Oikealaatuinen, mutta ei parhaassa nlykunnossa oleva karvapeite.

Valkeakoski 24.08.2008 (Tres Colores Xmas Primavera)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Reilunkokoinen, ääriviivoiltaan sopusuhtainen, kokoon nähden kevyt raajaluusto ja ohut häntä. Erinom. pää ja ilme. Kevyehköt, korkealle kiinnittyneet korvat. Tummat silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Sopivat kulmaukset. Pitkähköt käpälät. Niukka ja pehmeähkö karvapeite. Sopivat liikkeet. Rodunomainen luonne.« Takaisin