Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Salo 13.05.2007 (Beanaruoktu Sunshine)

Tulos:
VET ERI1 PN1 VSP ROP-vet
Arvostelu:
8-vuotias, eritt. hyväkuntoinen vetreä narttu, joka esiintyy erinomaisesti. Eritt. hyvä pää, silmät ja ilme. Purenta OK, mutta melko huonokuntoiset hampaat. Hyvä kaula & ylälinja. Sopiva luusto. Hyvä runko ja takaosa. Liikkuu ikäisekseen varsin hyvin. Melko pitkät vatsanaluskarvat häiritsevät hieman kokonaisuutta.

Salo 13.05.2007 (Easy Falling In Love)

Tulos:
JUN EH1
Arvostelu:
Vasta 9 kk, hyväntyyppinen, mittasuhteiltaan oikea junioriuros, joka on vielä varsin pentumainen. Turkki on vaihtumassa mikä vaikuttaa yleisvaikutelmaan. Hyvä pään muoto, mutta pää saa vielä kokonaisuudessaan voimistua. Hyvä purenta. Voimakas luusto. Hyvät käpälät. Ikäisekseen hyvä runko. Sopivasti kulmautunut takaosa. Liikkuu takaa hyvin. Etuliike saa jäntevöityä.

Salo 13.05.2007 (Forest Star's Teddy Bear)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
11 kk vanha, miellyttäväluonteinen junioriuros, jolla voisi olla hieman vahvempi raajaluusto ja joka on tässä vaiheessa hivenen pitkä. Hyvä kallo ja silmät. Kuono-osa saisi olla vahvempi ja täyteläisempi. Purenta OK. Tyypilliset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä runko. Hieman liioitellut takakulmaukset, jotka korostuvat liikkeessä. Liikkuu hyvin edestä. Tarvitsee enemmän aikaa ja uuden turkin.

Salo 13.05.2007 (Forest Star's That's It)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
11 kk vanha, erittäin ystävällinen jun.narttu, joka tällä hetkellä hivenen pitkä ja aavistuksen matalaraajainen. Hyvä kallo. Eritt. hyvä ilme. Kuono-osa saisi olla tukevampi. Purenta OK. Hyvä luusto. Sopiva runko ja riittävät takakulmaukset. Vielä hyvin pentumainen ja tarvitsee aikaa.

Salo 13.05.2007 (Forest Star's True-Blue)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
11 kk vanha, feminiininen juniorinarttu, joka esitetään aivan liian tuhdissa kunnossa. Pää on hieman kevytpiirteinen ja saa hieman vahvistua. Purenta OK. Luuston tulisi olla vahvempi. Hieman ranskalainen etuosa. Pehmeä selkä. Riittävästi kulmautunut takaosa. Liiallinen paino näkyy liikkeissä, jotka ovat hieman jäykät. Eritt. hyvä luonne.

Salo 13.05.2007 (Gun Lake Don Sebastian)

Tulos:
VAL ERI1 PU2
Arvostelu:
Hieman yli 2-vuotias vielä selkeästi nuori blue merle värinen uros, jolla on oikeat mittasuhteet ja hyvä ryhti. Esitetään kevyessä turkissa. Hyvä sukupuolileima. Hyvä pää, silmät ja ilme. Kuono-osa voi vahvistua hieman. Hyvä purenta. Luustoa voisi olla hieman enemmän. Eritt. hyvät mittasuhteet. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu erittäin terveesti, vielä selkeästi nuori, mutta olemus on oikea, mutta tarvitsee uuden turkin.

Salo 13.05.2007 (Hazelmoor Jummi Jammi)

Tulos:
AVO EH3
Arvostelu:
3-vuotias maskuliininen hyväryhtinen, mittasuhteiltaan hyvä uros, joka esitetään kevyessä turkissa. Hyvä kallo, silmät ja ilme. Purenta OK. Kuono-osa voisi olla hieman leveämpi ja lyhyempi. Hyvä luusto. Riittävä runko. Riittävästi kulmautunut niin edestä kuin takaa. Hieman korkea kinner. Liikkuu hyvällä askeleella.

Salo 13.05.2007 (Hazelmoor Kismet Kisses)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
3-vuotias, kevyessä turkissa esitetty sopivan kokoinen narttu. Hyvä kallo, hyvin kannetut korvat. Hyvät silmät & ilme, mutta kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Purenta OK. Sopiva luusto, Ikäisekseen kovin kevyt runko. Hieman niukat takakulmaukset. Liikkuu vaivattomasti, mutta voisi olla hieman liikunnaltaan rodulleen tyypillisempi.

Salo 13.05.2007 (Ossequente Umbro Ragazzo)

Tulos:
AVO ERI 1 PU1 ROP
Arvostelu:
2,5-vuotias, sini-merle. Hyväntyyppinen, mittasuhteiltaan oikea uros, jolla on hyvä sukupuolileima. Eritt. hyvämuotoinen pää. Hyvät silmät ja ilme. Purenta ja hampaat OK. Riittävä luusto. Hyvä runko. Sopivasti kulmautunut takaosa ja hyvä sopivan matala kinner. Etuliike voisi olla hieman tiiviimpi, mutta liikkuu muuten hyvin ja rodulleen tyypillisesti.

Salo 13.05.2007 (Roses And Dreams Extradark)

Tulos:
AVO ERI2 PU3 SERT
Arvostelu:
2-vuotias tricolour. Hyväntyyppinen, sopivan ryhdikäs, vielä selkeästi nuori uros, joka ei ole täydessä turkissa. Hyvä kallo. Tyypilliset silmät. Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi. Hyväksyttävä purenta. Sopiva luusto. Riittävä kaula. Hyvä ylälinja. Voisi olla lanneosastaan hieman lyhyempi. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu takaa hyvin, edestä hieman löysästi. Saa nyt täyttyä hieman ja trvitsee uuden turkin.

Salo 13.05.2007 (Tres Colores Viva El Varon)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
3,5-vuotias, ikäisekseen kevyt uros, joka esitetään myös hyvin kevyessä karvapeitteessä. Voisi olla hieman vakuuttavampi ja urosmaisempi. Hyvä kallo, mutta toivoisin leveämmän ja täyteläisemmän kuono-osan ja kokonaisuudessaan hieman tyypillisemmän pään. Purenta OK. Luustoa tulisi olla enemmän. Mittasuhteet ovat hyvät, samoin ryhti. Hieman niukat takakulmaukset. Runko on liian kevyt. Liikkuu vaivattomasti, mutta voisi olla hieman rodulleen tyypillisempi myös liikkeessä.

Salo 13.05.2007 (True Choice Arctic Ace)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
2-vuotias, vielä selkeästi nuori blue merle. Esitetään hieman kevyessä kunnossa ja kevyessä turkissa. Kokonaisuutena hieman pitkä. Hyvä kallo. Tyypilliset silmät. Purenta & hampaat OK. Kuono-osassa voisi olla hieman enemmän leveyttä ja voimaa. Riittävä luusto. Hieman liian niukat kulmaukset niin edessä kuin takana. Tästä johtuen askelpituus jää hieman lyhyeksi. Erinomainen luonne.« Takaisin