Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Saarijärvi 22.07.2006 (Bywater Wangara)

Tulos:
JUN EH 1
Arvostelu:
Okeankokoinen, aavistuksen pitkä ja vielä kevyt uros. Luusto voisi olla hieman voimakkaapi. Hyvä pää, ilme, korvat ja silmät. Hyvä purenta. Hieman pysty lapa riittävät takakulmaukset. Vielä hieman kapea runko. Riittävä rinnansyvyys. Hyvä väri.Liikkuu hieman leveästi edestä, muuten hyvin kunhan pääsee vauhtiin.

Saarijärvi 22.07.2006 (Drover's Breakthrough)

Tulos:
JUN EH 1
Arvostelu:
Hyvän kokoinen ja tyyppinen, aaavistuksen pitkä narttu. Hyvä pää, silmät, korvat ja purenta. Hyvä kaula. Riittävät etukulmaukset, erinomaiset takakulmaukset. Ikäisekseen hyvä runko. Erinomainen luusto. Liikkuu hieman ahtaasti edestä ja takaa, sivusta ok. Hyvä väri ja turkki.

Saarijärvi 22.07.2006 (Glenhouse's Izaac Junior)

Tulos:
NUO ERI 2 PU3
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea tänään hieman tottumattomasti käyttätyvä uros, jolla hyvä pää, korvat ja purenta. Silmät voisivat olla hieman tummemmat. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Vielä hieman kehittymätön runko. Hyvä kaula ja luusto. Hieman painuneet ranteet. Riittävän syvä väri. Hyvä karva. Erinomaiset liikkeet.

Saarijärvi 22.07.2006 (Glenhouse's Jamboree)

Tulos:
NUO ERI 1 PU2 VASERT
Arvostelu:
Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen sopivan voimakas uros, jolla erinomainen uroksen pää. Aavistuksen raskaat korvat. Hyvä ilme. Hieman pysty lapa. Erinom. luusto. Hyvä runko. Oikeat takakulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä väri ja karva.

Saarijärvi 22.07.2006 (Riekonhovin Roger Moore)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Pitkärunkoinen, oikeankokoinen, hieman kevyt uros. Hyvät silmät ja korvat, mutta pään linjat saisivat olla yhdensuuntaiset. Riittävän pitkä kaula, joka saisi kiinnittyä kauniimmin. Hieman köyry ylälinja sekä seistessä että liikkeessä. Hyvä eturinta. Riittävä rintakehän syvyys ja pituus. Pitkä lanne. Riittävät takakulmaukset. Väri saisi olla syvempi. Voimattomat liikkeet, häntä kääntyy selälle liikkeessä.

Saarijärvi 22.07.2006 (Tres Colores Julio Junior)

Tulos:
AVO ERI 1 PU1 ROP SERT
Arvostelu:
Riittävän kokoinen, mittasuhteiltaan erinomainen, urosmainen ja vankka. Hyvät silmät, korvat ja purenta. Otsapenger voisi olla aavistuksen voimakkaampi. Erinomaiset etu- ja takakulmaukset. Kaunis kaula. Hyvä eturinta ja runko. Erinom. luusto. Hyvä, syvä väri. Erinomaiset liikkeet.« Takaisin