Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Keminmaa 22.07.2006 (Dancing Skies Pretty Pebbles)

Tulos:
VET ERI 1 PN2
Arvostelu:
Hyvä koko ja mittasuhteet, kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula, hyvä ylälinja, kaunis rintakehä. Seisoo edestä hieman ahtaasti, tassut kääntyvät ulos. Oikea karvanlaatu.

Keminmaa 22.07.2006 (Ghosteye's Blueberry)

Tulos:
AVO T
Arvostelu:
Hyvä koko ja rakenne. Pienet korvat, asento väärä, ilme ei ole rotutyypillinen. Kaunis kaula, Hyvä rintakehä ja häntä. melko hyvä ylälinja. vahva luusto, hyvin kulmautunut liikkuu hyvin.

Keminmaa 22.07.2006 (Glenhouse's Izaac Junior)

Tulos:
NUO H
Arvostelu:
Vielä kehittymätön nuori uros, joka tarvitsee massaa. Hyvä poää, korvien asento saisi olla parempi. Hyvä ylälinja ja kulmaukset. Käyttää häntäänsä melko iloisesti. Liikkuu hyvin.

Keminmaa 22.07.2006 (Highbuzz's Scandal Johnny)

Tulos:
JUN EH 3
Arvostelu:
Koira, joka ei ole vielä tarpeelsi kehittynyt, tarvitsee lisää massaa, kaunis pää ja ilme. hieman pitkä runko, Hyvä luusto hyvä ylälinja ja hännän asento. Liikkuu hyvin Hyvä karvalaatu ja väri.

Keminmaa 22.07.2006 (Kampakorvan Mylkkykukka)

Tulos:
JUN T
Arvostelu:
Hyvä koko oikeat mittasuhteet. Pää ja ilme eivät ole rodulle tyypilliset. Vasemman korvan asento väärä, hieman lyhyt kaula. Hyvä ylä- ja alalinja ja hännän asento Hyvät kulmaukset liikkuu hyvin.

Keminmaa 22.07.2006 (Ketturetku Ramona Rapid)

Tulos:
AVO T
Arvostelu:
Hyväkoko ja mittasuhteet. Koirasta puuttuu massaa. Otsapenger saisi olla parempi. Ilme ei ole oikea. Hyvä kaula, ylä- ja alalinja ja häntä. Melovat etuliikkeet. Ahtaat takaliikkeet.

Keminmaa 22.07.2006 (North Legends Duran Duran)

Tulos:
JUN ERI 2 PU2 VASERT
Arvostelu:
Hyvä koko, hieman pitkä runko, kaunis pää ja ilme, Hyvä korvien asento, Hyvä ylä- ja alalinja, Hyvä häntä, Hyvin kulmautunut, Liikkuu hyvin.

Keminmaa 22.07.2006 (Pyrzillac's Zircon)

Tulos:
NUO ERI 1 PN1 VSP SERT
Arvostelu:
Hyvä kaula ja mittasuhteet. Hyvä nartun pää, oikea ilme, melko hyvä kaula. Hyvä ylä- ja alalinja, kulmaukset, väri ja karvanlaatu. Liikkuu hyvin.

Keminmaa 22.07.2006 (Qn Midnight Dream)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Hyvä koko ja mittasuhteet, mutta koira on erittäin laiha, ja rakenteeltaan litteä. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Liikkuessa. Etujalat menevät ristiin, Takaa ahtaasti.

Keminmaa 22.07.2006 (Toukotassun Bellissimo)

Tulos:
JUN ERI 1 PU1 ROP SERT
Arvostelu:
Voimakas uroksen pää, oikea ilme, kauniit mittasuhteet, hyvä luusto, kaunis ylä- ja alalinja, hyvin kulmautunut, liikkuu hyvin.« Takaisin