Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Kotka 10.09.2005 (Glenhouse's Grace Dolly)

Tulos:
VAL ERI 1 PN1 VSP
Arvostelu:
Erinomainen rotutyyppi. Tiivis, vankka. Erittäin hyvä pää ja korvat. Aavistuksen etumatala. Täyteläinen rintakehä. Vahva takaosa ja hyvät kulmaukset. Vetävät, yhdemsuuntaiset liikkeet. Erinomainen turkki. Täyspitkä häntä. Erinomaisessa kunnossa ja esiintyy reippaasti.

Kotka 10.09.2005 (Glenhouse's Grizzly Bear)

Tulos:
AVO ERI 1 PU1 ROP SERT
Arvostelu:
Oikea rotutyyppi. Vankka, tiivis ja oikeat mittasuhteet. Erinomainen pää. Oikea-asentoiset korvat. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Täyteläinen rintakehä. Hyvät raajojen kulmaukset. Hyvä karva. Lyhyt, luonnontöpö. Yhdensuuntaiset kevyet liikkeet.

Kotka 10.09.2005 (Glenhouse's Iris Dream)

Tulos:
JUN EH 1
Arvostelu:
Vankka ja hyvin keh. nuori narttu. Hieman pitkä runko. Erittäin hyvä pää. Hyvä lapakulmaus ja eturinta. Täyteläinen rintakehä. Erinomaiset takakulmaukset. Yhdensuuntaiset liikkeet. Karva vielä lyhyttä ja pentumaista ja käytös vielä tottumatonta. Varsin lupaava kaipaa vain lisää harjoittelua. Luonnontöpö, 1xP3 puuttuu.

Kotka 10.09.2005 (Hazelmoor Kilkenny Kidd)

Tulos:
NUO EH 1
Arvostelu:
Melko suuri, hieman korkeajalkainen nuori uros. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Turhan pitkä, hieman suipponeva kuono. Kirsun pigmentissä pientä epätäydellisyyttä. Hyvä lapakulmaus, samoin takakulmaukset. Rintakehä kaipaa vielä lisää syvyyttä. Erinomainen turkki. Liikkuu sulavasti. Täyspitkä häntä.

Kotka 10.09.2005 (Ossequente Urho Of Lugnet)

Tulos:
JUN ERI 1 PU3 VASERT
Arvostelu:
Oikea rotutyppi. Hyvät mittasuhteet. Tarpeeksi vankka. Hieman pyöreä kallo. Oikea-asentoiset korvat. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Erinomaiset takakulmaukset. Eturaajat ei aivan suorat, mikä hieman näkyy etuliikkeissä. Karvan vaihtumisen jälöjiltä pohjavilla on vähivvä. Liikkuu vetävästi. Esiintyy reippaasti.

Kotka 10.09.2005 (Riekonhovin Teddy Bear)

Tulos:
AVO EH 2
Arvostelu:
hieman raskas kokonaisuus, tukevassa kunnossa. Turhan kevyt piirteinen pää. Erinomainen lapakulmaus ja eturinta. Syvä ja tilava rintakehä. Hyvä takaosa, täyspitkä häntä. Erinomainen turkki. Hyvin leveä valkoinen kaulus. Kirsun pigmentissä pientä epätäydellisyyttä. Pieni hoikistuminen ja kiinteytyminen olisi eduksi.

Kotka 10.09.2005 (SenTikki Blackjack)

Tulos:
VAL ERI 1 PU2
Arvostelu:
Kookas, voimakas uros. Erinomainen rotutyyppi ja mittasuhteet. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Voimakas uroksen pää. Oikeasentoiset korvat. Suora, kiinteä selkä. Typistetty häntä. Erittäin hyvä turkki. Hieman selkä. Typistetty häntä. Erittäin hyvä turkki. Hieman kapeat etuliikkeet. Sivulta katsoen liikkuu vetävästi.

Kotka 10.09.2005 (Tres Colores Bandido)

Tulos:
VET H
Arvostelu:
Oikea rotutyyppi ja mittasuhteet, mutta yleisvaikutelmaa häiritsevät aivan liian kevyet korvat sekä avoin ja kihartuva turkki. Oikea päänmuoto. Sopiva luuston vahvuus ja hyvät kulmaukset. Täysmittainen häntä. Hieman painuneet ranteet. Koira on iloinen ja virkeä, joskin hieman tukevassa kunnossa. Pientä takaraajojen tärinää.« Takaisin