Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Helsinki 21.05.2005 (Drover's Almost Unreal)

Tulos:
JUN EH 2
Arvostelu:
Keskikoko. Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä kallo-osa. Vähän suippo kuono. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Kiinteä selkä. Erinomainen luusto, hyvät kulmaukset. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Glenhouse's Flyaway Katie)

Tulos:
AVO T
Arvostelu:
Kookas, tyydyttävä tyyppi. Vähän kapea kallo ja pitkä kuono. Alhaalle asetetut korvat. heikko alaleuka. Hyvät silmät ja purenta. Liian pitkärunkoinen. Kapea edestä. Hyvä luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä väri ja karva. Astuu ristiin edestä. Varovainen.

Helsinki 21.05.2005 (Glenhouse's Grace Dolly)

Tulos:
NUO ERI 1 PN1 VSP SERT
Arvostelu:
Sopiva koko, erinomainen tyyppi. Kaunis pää. Hyvät silmät, korvat ja purenta. kaunis ylälinja. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Hazelmoor Kevin Kline)

Tulos:
JUN H
Arvostelu:
Kookas, hyvä tyyppi. Vähän pyöreä poskikas kallo-osa. Suuret korvat. Hyvät silmät & purenta. Hyvä selkä. Rintakehä vähän kehittymätön. Hyvä luusto. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä karva ja väri. Liikkuu erittäin ahtaasti edestä ja hieman ahtaasti takaa.

Helsinki 21.05.2005 (Hazelmoor Kiefer King)

Tulos:
JUN EH 1
Arvostelu:
Hyvä koko, erittäin hyvä tyyppi. kaunis pää. Vähän suuret korvat. Hyvät silmät & purenta. Hyvä selkä, vahva luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä karva, kaunis väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Namies Sweet Snip)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Sopiva koko, hyvä tyyppi. Vähän kupera kallo ja voimakas otsapenger. Suuret silmät. Hyvä purenta ja korvat. melko pyöreä rintakehä, vähän lihavassa kunnossa. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä väri. Kihara karva. Liikkuu ahtaasti edestä.

Helsinki 21.05.2005 (Ossequente Nobel Prize Bob)

Tulos:
AVO ERI 2 PN3
Arvostelu:
Keskikoko, erinomainen tyyppi. kaunis pää. Hyvä purenta. Selässä vähän pehmeyttä. Hyvät raajat ja kulmaukset. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Ossequente Sirius)

Tulos:
JUN EH 1
Arvostelu:
Kookas, erittäin hyvä tyyppi. Hyvä päänmuoto. Hyvät silmät, korvat & purenta. kaunis ylälinja. hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Tres Colores Gabrielina)

Tulos:
AVO ERI 3 PN4
Arvostelu:
Pieni, erinomainen. Muuten hyvä pää, mutta vähän heikko alaleuka. Hyvät korvat, silmät ja purenta. KLiinteä selkä. Erinomainen luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä väri ja karva. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Tres Colores Trinitys Trophy)

Tulos:
AVO ERI 1 PU2 VASERT
Arvostelu:
Sopiva koko, erinomainen tyyppi. kaunis pää. Hyvät silmät, korvat & purenta. Kiinteä selkä. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä karva & väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Tres Colores Viva El Varon)

Tulos:
NUO ERI 1 PU3
Arvostelu:
Keskikoko. Erinomainen tyyppi. kaunis pää. Hyvät korvat, silmät & purenta. Hyvä selkä, rintakehä ja luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Tres Colores Xmas Primadonna)

Tulos:
AVO ERI 1 PN2 VASERT
Arvostelu:
Keskikoko. Erinomainen tyyppi. kaunis pää. Hyvä purenta, korvat ja silmät. Kaunis yläli8nja. Keskivahva luusto, hyvät kulmaukset. Hyvä väri ja karva. Liikkuu hyvin.

Helsinki 21.05.2005 (Tres Colores Xmas Principe)

Tulos:
AVO EH 2
Arvostelu:
Sopiva koko. Erittäin hyvä tyyppi. Muuten hyvä pää mutta hieman heikko alaleuka ja suuret alhaalle asetetut korvat. Hyvä purenta. hyvä selkä, rintakehä ja luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä karva ja väri.« Takaisin