Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Mäntsälä 11.06.2004 (Hazelmoor Hobnob Hassle)

Tulos:
AVO ERI 1 PN1 ROP SERT
Arvostelu:
Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä ilmeinen. Erinomaiset raajat ja runko. Hieman pitkä lanneosa. Täysimittainen hyvä häntä. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hieman ahtaasti takaa erinomaisesti sivulta ja takaa katsoen. Hyvä karvanlaatu ja luonne.

Mäntsälä 11.06.2004 (Hazelmoor Jolly Jumper)

Tulos:
JUN EH 1
Arvostelu:
Kookas, voimakaspäinen, lentävät eriparikorvat. Riittävä etu- ja takakulmaukset mutta vielä kovin löysät kyynärpäät. Täysimittainen häntä. Oikea karvanlaatu mutta pohjavilla puuttuu. Tarvitsee aikaa tiivistyäkseen.

Mäntsälä 11.06.2004 (Ossequente Guess Bluejolly)

Tulos:
AVO EH 2
Arvostelu:
Hieman tuhtissa kunnossa esitetty, liian laskevalantioinen ja hieman kiharakarvainen narttu. Puutteellinen otsapenger ja pieni pää. Löysät kyynärpäät, ahtaat etuliikkeet. Laihdutuskuurille. Oikea karvanlaatu. Hyvä luonne. Liikkuu kinnerahtaasti takaa.

Mäntsälä 11.06.2004 (Ossequente Nobel Prize Bob)

Tulos:
NUO EH 2
Arvostelu:
Tänään bikineissä esitetty, aavistuksen matala. Hyvä pää ja kaula. Kovin löysät kyynärpäät ja lyhyt olkavarsi. Hyvä takaosa ja hännän kiinnitys. Oikea karvanlaatu ja hyvä väri. Liikkuu kovin maa-ahtaasti takaa ja kovin löysästi edestä. Tarvitsee aikaa valmistuakseen.

Mäntsälä 11.06.2004 (Team Chenas Take A Candy)

Tulos:
AVO H
Arvostelu:
Kovin ujosti esiintyvä. Hieman pitkä kuono ja kevyt alaleuka. Löysät kyynärpäät. Liian laskeva lantio ja kovin niukka kinnerkulma. Liikkuu ahtaasti takaa. Ei suostu näyttämään häntäänsä. Hieman pehmeät karvat.

Mäntsälä 11.06.2004 (Tres Colores Fairy-Tales)

Tulos:
NUO EH 1
Arvostelu:
Erittäin hyväntyyppinen, vielä edestä kovin löysä. Kevyt kuonontyvi. Hyvä kaula. Lyhyt olkavarsi. Hyvät takakulmaukseet. Täysimittainen häntä. Hyvä karvanlaatu mutta voimakas karvanlähtö. Liikkuu vielä kovin löysästi edestä. Hyvä luonne.

Mäntsälä 11.06.2004 (Tres Colores Reconquistador)

Tulos:
AVO EH 1
Arvostelu:
Hieman etumatala. takaa hyvin kulmautunut, vankka uros. Kuno voisi olla voimakkaampi, lyhyehkö kaula. Hyvä runko. Niukat kulmaukset. Liikkuu löysästi ja hieman leveästi edestä. Hyvä karva ja luonne.

Mäntsälä 11.06.2004 (Tres Colores Xmas Principe)

Tulos:
NUO ERI 1 PU1 VSP SERT
Arvostelu:
Erittäin hyväntyyppinen.Kuono saisi olla vahvempi, muuten hyvä pää. Hieman lyhyt pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset ja hyvä runko. Hyvä karvanlaatu mutta ei täydessä turkissa. Liikkuu hyvin sivulta ja takaa katsoen. Eriparia korvat. Hyvä luonne.« Takaisin