Koirien pikahaku:
Tervetuloa vieras, kirjaudu.

Arvostelut

Kemi 18.07.1998 (Chevreherd Tsatsa)

Tulos:
AVO 2
Arvostelu:
Mittasuhteiltaan oikea mutta esitetään kovin kuivassa kunnossa ja niukassa turkissa. Pitä pää jonka linjat ei täysin yhden suuntaiset. Niukat etukulmaukset. Luisu lantio. riittävä luusto. Pitkä askel. Kyynärpäät ulkokierteiset.

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Crackerjack)

Tulos:
NUO 1/1 SA PU2 SERT
Arvostelu:
Rungossa oikeat mittasuhteet. Voimakas urosmainen pää, jossa hyvä profiili. Leveälle kiinnittyneet ruusukekorvat. Hyvin kulmautuneet raajat ja vahva luusto. Oikea karvan laatu. Pitkä vetävä askel. Hyvä temperamentti.

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Damsel In Red)

Tulos:
JUN 1/1 SA PN1 SERT VSP
Arvostelu:
Nartulle sopivat rungon mittasuhteet. Otsapenger saisi olla selvempi. Haja-asentoiset korvat. Hyvä as. lavat ja kaunis kaulan liittymä. Hyvä rintakehän tilavuus ikäisekseen. Hyvin rakentunut takaosa. Pitkä askel. Kyynärpäiden tulee tiivistyä. Turkki ei pa

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Denali)

Tulos:
JUN 1/2 KP
Arvostelu:
Keskikokoa pienempi. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa. Hyvä pään profiili. Alaleuan tulee vahvistua. Pienet ruusukekorvat. Hyvin kulmautunut. Sopiva luusto. Oikea karvan laatu. Liikkeet säännölliset mutta ei tahdo vielä asettua liikkeessä. Vielä pen

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Encore)

Tulos:
JUN 1/1
Arvostelu:
Hieman pitkärunkoinen vahva luusto. Turhan pyöreä ja syvä kaula. Hyvin asettuneet korvat. Hyväasentoiset lavat ja kauniit kaulan liittymä. Hyvin rakentunut takaosa. Oikea karvan laatu. Pitkä askel. Kyynärpäät vielä löysät. Kintereet hieman ulkokierteiset.

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Pretty Pebbles)

Tulos:
AVO 1/1
Arvostelu:
Hieman pitkä lanneosa. Voimakkaasti kulmautuneet raajat vahva luusto. Turhan syvä kallo ja korostunut otsapenger. Haja-as. korvat vakaa selkä joka säilyy myös liikkeessä. Karvan laatu ok. Pitkä vetävä askel. Hyvä temperamentti.

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Ramblin' Rosey)

Tulos:
AVO 1/2
Arvostelu:
Hyvä tyyppinen ja rakenteinen narttu joka saisi esiintyä reippaammin. Hyvä pään profiili. Pienet ruusukekorvat. Erinomaiset kulmaukset ja luusto. Selässä pehmeyttä. Niukassa turkissa mutta laatu ok. Säännöllinen pitkä askel. Häntä nousee liikkeessä.

Kemi 18.07.1998 (Dancing Skies Rocky Red)

Tulos:
AVO 1/2
Arvostelu:
Hieman matalaraajainen kokonaisuus. Voimakas kallo ja otsapenger. Hyvi9n asettuneet korvat. Hyvät kulmaukset ja luusto pitkä lanneosa. Turkki ei parhaassa kunnossa ja saisi olla karkeampaa. Vapaat yhdensuuntaiset liikkeet. Ryhdikäs itsevarma.

Kemi 18.07.1998 (Tres Colores Aventurero)

Tulos:
AVO 1/1 SA PU1 ROP RYP3
Arvostelu:
Oikeat mittasuhtet päässä ja rungossa. Selvä sukupuolileima. Hyvälinjainen voimakas pää. Hyvin asettuneet korvat. Sopivat kulmaukset. Vahva luusto. Oikean muotoinen rintakehä. Turkki ei parhaassa kunnossa mutta laatu ok. Tasapainoinen tehokas ravi. Hieman

Kemi 18.07.1998 (Tres Colores Charlotta)

Tulos:
JUN 1/3
Arvostelu:
Voimakasrakenteinen vahvaluustoinen rungossa oikeat mittasuhteet. Voimakas syvä kallo ja turhan korostunut otsapenger. Epäsymmetriset korvat. Hyvät kulmaukset. Erinomainen karvanlaatu. Seistessä tasapainoinen, mutta liikkeessä ei tahdo vielä asettua. Pent« Takaisin