Australianpaimenkoirat ry

KOTIA ETSII 

 

Sijoituskoti hakusessa 3,5 vuotiaalle australianpaimenkoira urokselle. Vain harrastavaan kotiin, kisakoti plussaa. Kyseessä on täysin työlinjanen uros, hyvin vietikäs, varsin äänekäs ja äärimmäisen iloinen ja ihmisille sosiaalinen. Herkästi kiihtyvä jolla todella iso paimenvietti ja vahtiviettiä löytyy myös kohtalaisesti. Rakastaa leikkimistä ja juoksemista todella paljon, vaatii vapaanaoloa tästä syystä myös paljon. Huom, turhautuu hihnassa varsin paljon joten suositeltavaa että kaikilla lenkeillä pääsee vapaaksi. Ei kotiin missä on muita uroksia, ei tule toimeen juurikaan toisten urosten kanssa. Nartut on ok, mutta ihannekoti olisi paikka missä olisi yksi koira kaveri seurana tai olisi ainut koira. Syö hyvin, palkkautuu herkuilla taikka leluilla.

Täysin priima terve. Lonkat A, kyynärät 0, polvet 0, selkä LTV0 VA0 SP0, silmät terveet(juuri tarkistettu). Geenitestit otettu ja niissäkään ei sanomista.

On kisannut rallytokossa, valmis avoimeen. Valmis myös melkein tokon aloon. Tehnyt myös paljon mm. Aksaa ja jäljestänyt lähinnä pellolla. Käynyt paimenessa nuorempana paljon, nyt siitä ollut taukoa jonkin aikaa kuitenkin.

Ei viihdy isommassa laumassa ja tästä syystä etsii kotia, jos sattuisi löytymään joku hivenen rauhallisempi koti hälle kun mitä mulla on itselläni tarjota. Elää tällä hetkellä 4 koiran(aussieita ja am.akitoja) kanssa, tulee ihan ok toimeen mutta selkeästi olisi tyytyväisempi pienemmässä laumassa.

Päivi Väätäinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.