Australianpaimenkoirat ry

Jäseneksi liittyminen

(Kuvien lisääminedn sivulle on työn alla.)

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Jäsenet ovat vuosi-, perhe-, nuoriso-, kannattava- tai kunniajäseniä tai kunniapuheenjohtajia. Kannattava jäsen on yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kunniajäseneksi tai kunniapuheenjohtajaksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa. 

JÄSENEKSI

Australianpaimenkoirat ry:n jäseneksi pääset liittymään helpoiten tästä linkistä.

Mikäli koet nettijärjestelmän kautta liittymisen hankalaksi, voit toki käyttää paperista liittymiskaavaketta. Tulosta, täytä, maksa jäsenmaksu ja liitä kuitti mukaan jäsensihteerillemme -> Liittymiskaavake jäsenille

Kasvattaja voi liittää pennunomistajat jäseneksi puolen vuoden sisään pentueen syntymästä puoleen hintaan! Käytä nettijärjestelmäämme tai paperista kaavaketta kasvattajille -> Liittymiskaavake kasvattajille


JÄSENMAKSU 2020

Maksathan jäsenmaksun vasta, kun olet saanut vahvituksen jäsenyydestä.


Maksetaan tilille FI57 5047 0720 0414 78
Viestikenttään jäsenen nimi ja osoite

Vuosijäsen 35 euroa, liittymismaksu 6 euroa.
Nuorisojäsen 10 euroa, liittymismaksu 6 euroa.
Perhejäsenyys 6 euroa.
Nuorisojäsenyys on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, nuorisojäsen on oikeutettu omaan jäsenjulkaisuun!

Mikäli liityt uutena jäsenenä, tulee sinun maksaa myös liittymismaksu.

JÄSENSIHTEERI

Merja Berg
Lindalintie 18 D 25
02400 Kirkkonummi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Oletko muuttanut tai vaihtanut nimeä? Eikö lehti löydä perille? Tai onko sinulla muuta kysyttävää jäsenyydestä? Ota yhteyttä jäsensihteeriin!


Huom! Ilmoita sähköpostiosoitteesi!
Australianpaimenkoirat ry kerää jäsenistöltään sähköpostiosoitteita mahdollista helpompaa laskutusta/tiedonantoa varten. Mikäli olet jo jäsen, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ja/tai tehdä osoitteenmuutoksen tällä lomakkeella.

Tietosuojaseloste